12 tecken på att din kille är kär i dig

”Är han kär i mig eller är han en player”?

Jag få ofta frågor från tjejer där dom grubblar över vad killen vill? Är han kär eller inte? Det är naturligtvis inte helt lätt för mig att avgöra om din pojkvän är kär i dig. Vad jag har gjort är att jag har systematiserat en del beteenden som är vanliga när din kille är i början av sin förälskelse. Om vi bortser från det vanliga med leenden, ögonkontakt etc, så finns det en del andra saker du kan notera.

Är min kille kär i mig även om han ute svarar på mina sms?

Han svarar relativt snabbt på dina sms, mail eller telefonsamtal, därmed inte sagt att om din kille är långsam betyder det att han inte är kär. En del killar speciellt killar som har lätt att få tjejer leker gärna varm/kall leken.

Är min kille kär i mig om han inte vill prata”

Han tycker om att prata med dig länge. De flesta killar är generellt sätt inte helt bekväma med att prata, men om de träffar en tjej dom är intresserade av kan de oftast både prata och lyssna länge.

Är min kille kär i mig om han vill vara med sina kompisar i stället för med mig?

Han vill spendera sin lediga tid med dig istället för att spendera tid med sina kompisar. Han ser fram emot att träffa dig. Han är flexibel och kan ändra sitt schema och det spelar inte så stor roll vad ni gör. Han följer med dig och provar kläder eller går på kattutställning trots att lokalen stinker av kattpiss. Inget är jobbigt så länge han får vara med dig.

Är min kille kär i mig om jag aldrig får aldrig träffa hans kompisar”

Om din kille bjuder in dig till ställen där hans kompisar finns är det ett bra tecken, istället för att träffa dig på något förortskafé där ingen ser er. Ett väldigt gott tecken är om hans vänner redan vet vem du är. ”Jaha det är du som är Therese”. Om de redan vet vem du är och lite om din bakgrund, vad du heter, vart du bor etc och vad du arbetar är det en stark signal att han är kär i dig.

Är min kille kär i mig om han inte respekterar mig”

När en kille är kär behandlar han dig med respekt. Detta kan tyckas som en självklarhet, men var vaksam på att riktiga skitstövlar bara kan visa dig respekt för korta stunder, de kan aldrig hålla flaggan i topp en längre tid.

Testa din självkänsla!

”Är min kille kär i mig om han bara är intresserad av sig själv?

Om din kille är riktigt kär i dig bryr han sig om detaljerna i ditt liv. Han värdesätter dina åsikter, komplimanger och din karaktär. Han har inga problem med dina lite ”knäppa” vanor. Om din kille bara pratar om sig själv och väldigt självupptagen då kanske du dejtar en narcissist.

Är min kille kär i mig om han bestämmer allt?

I stället för att insistera på att gå sin egen väg har han inget emot att kompromissa. Detta innebär att han förstår innebörden av att ge och ta i en relation.

Är min kille kär i mig om inte bryr sig om mig? 

Tecken på osjälviskhet är en mycket stark indikation på att han är kär i dig. Den maskulina energin bygger mycket på att han vill ”göra sin grej”. Om han skapar plats för dig i sitt upptagna (eller inte så upptagna) liv, betyder det att han värdesätter ditt sällskap.

Är min kille kär i mig om han är ointresserad att hjälpa mig med olika saker?

Ett gott tecken är att han vill göra ditt liv enklare. När han försöker underlätta din vardag är det ett sätt för honom att visa att han bryr sig om dig. Hans kärleksspråk är praktiskt. När han han sätter upp en hylla i ditt förråd säger han ”jag älskar dig” i både ord och handling.

Är min kille kär i mig när han inte vill inte planera för framtiden

Om han försiktigt börjar prata lite om framtiden om framtiden och du är inkluderad är det ett gott tecken. Om han inte vågar säga det rent ut så kan han skämta om det se upp bara så det inte är en player.

Är min kille kär i mig om han inte vill ha fysisk kontakt

Han tar vara på varje tillfälle att ta på dig. De flesta killar har inga betänkligheter att vara fysisk mot sin partner. Ett bra tecken är om din partner är fysisk (lägger armen om dig ) när ni är ute. Det är ett sätt att tala om för omvärlden att ni är ett. En annan positiv signal är att han söker kroppskontakt utan några krav eller förväntningar på sex.

Är min kille kär i mig om han bara pratar om sig själv

Om han har bytt ordet JAG och istället börjar använda ordet vi är det ett gott tecken. Din partners tankar manifesterar sig alltid i språket. Var vaksam på om han börjar använda ordet ”vi”. Varje kille kommer att ha sitt eget sätt att beskriva den enhet ni har blivit – att han inte tänker på sig själv utan pratar om er.

Jonas Gåde

Materialet är © copyrightskyddat

REKOMMENDERAD LÄSNING

Förbättra och utveckla ditt sexliv med Tantra

När vi har sex, är det vanligt att vi lägger väldigt mycket fokus på vårt kön för att frigöra energi …
Läs Mer

Utveckla, förbättra din sexualitet med ett öppet hjärta

För att kunna känna en djupare sexuell känsla, behöver du vara så trygg med dig själv att du kan lämna …
Läs Mer

Hur skiljer sig den maskulina och feminina sexualiteten?

 När par kommer till mig med sina sexuella problem, vet jag av erfarenhet att det ofta inte handlar om sexualiteten …
Läs Mer

HAR DU PROBLEM I DITT FÖRHÅLLANDE?

Jag har ett ett förslag klicka på knappen nedan så får du 120- 150 sidor med förslag hur du kan förbättra din relation

JONAS GÅDE

031- 7740067 / 0708111161

Jonas Gåde är kognitiv terapeut, föreläsare och arbetar med förändringsprocesser och över hela Europa med alla typer av psykologiska problem. Han har skrivit ett tiotal böcker bland annat: Tjockholmsbibeln, Servicemanual till bättre liv som är Sveriges mest lästa bok i personlig utveckling 300000 läsare hittills. Är du intresserad av föreläsningar om relationer, personlig utveckling, psykopati, svartsjuka, otrohet, kärleksspråk, kärleksstilar,narcissism, mytomani, våld i relationer sexuella övergrepp sexmissbruk m.m är du välkommen att höra av dig.
info@lovetestnow.com

5 reaktioner på ”12 tecken på att din kille är kär i dig”

  1. ​Jag och min kille bråkar hela tiden. Så fort vi börjar bråka så gör han slut men kommer tillbaka några minuter/timmar senare. Han är alltid med sina kompisar och säger att det är dom som går först. Det kan ta 4 dagar, i värsta fall, innan vi är med varandra men efter det så blir han galen och vill hitta på något med mig igen. (jag är 16 och han 17) Sedan säger han att han tycker att det är tråkigt att vara hemma hos mig och vill hellre hitta på något med sina kompisar. MEN när vi väl är med varandra och myser så talar han om för mig att jag är den han ”älskar mest” och att ”livet inte ä värt att leva utan mig” med mera och det får mig att smälta. Jag är verkligen osäker på om han älskar mig eller inte. Tar han tillbaka mig för att han inte vill va ensam eller är det för att han älskar mig?

    En gång när vi bråkade blev han tillsammans med en annan tjej, de tog 2 dagar och dom hann och knulla, så blev vi tillsammans igen. Jag älskar verkligen honom och när han berättar för mig massa vackra och fina saker så måste jag verkligen ta tillbaka honom. Det har alltid varit vi och han är mitt allt. Det är inte bara ”min kille” utan mycket, mycket mer.
    Gillar han mig verkligen så mycket som han säger när han gör som han gör? Jag vill verkligen veta om det han säger är sant! När jag pratar och frågar honom blir han alldeles gråtfärdig och berättar för mig att jag är hans allt. Han är bara för fin och jag vill veta andras åsikter, alltså om han är rätt för mig och om hans ord är sanna!?

    1. Robert Nilsson

      Du skriver inte hur länge ni varit tillsammans. du 16 år han 17 år jag vill påstå att det finns en omognad hos er båda. Du glorifierar din bild av han. Om ni bråkar hela tiden vid eran ålder så vill jag påstå att ni inte är ärliga mot varandra. Om ni inte är ärliga som är en av dom grunderna som man bygger ett förhållande på så påstår jag att ert förhållande inte kommer att utvecklas och är destruktivt för er båda. Om det inte tagit slut redan bör du tänka över om han verkligen ska fortsätta såra och kränka dig. Jag är säker på att han omedvetet/medvetet ljuger för dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *